Lajmet

Bordi i SHSKUK-së, miraton disa drejtorë të klinikave, anulohet në tërësi konkursi për lëmitë diagnostike dhe klinikat ku nuk kishte kandidatë të mjaftuar

[Prishtinë - 12 August 2014]
Në mbledhjen e  fundit, Bordi  Drejtues i  Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës, ka shqyrtuar dhe diskutuar  rekomandimet e komisioneve përzgjedhëse për zgjedhjen e drejtorëve të Klinikave, Instituteve dhe Shërbimeve të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës. Pas diskutimeve, Bordi  i SHSKUK, bazuar në kriteret dhe vlerësimet e komisioneve vlerësuese, ka miratuar listën me disa  kandidatët të zgjedhur për drejtorë të Klinikave, Shërbimeve të propozuara nga komisionet. Në po të njëjtën mbledhje, ...

Komisioni vlerësues, rekomandon riintervistim për kandidatët për drejtorë në degët diagnostike

Pas shqetësimit të ngritur nga mediet në lidhje me parregullsitë eventuale në konkursin për drejtorë të Klinikave, Shërbimeve dhe Instituteve për lëmitë diagnostike,...

SHSKUK dënon sulmin fizik ndaj mjekut dr. Halit Gerbeshi, ortoped në Spitalin e Përgjithshëm në Ferizaj

Drejtoria e Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës, sot ka pranuar informatën nga Spitali i Ferizajt, se dje është sulmuar fizikisht Dr. Halit Gërbeshi,...

Jacobson vizitoi Klinikën e Pediatrisë, 6 fëmijë përfitojnë mjekim nga ekipi i mjekëve nga Amerika

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovës, Znj. Tracey Ann Jacobson, ka vizituar sot Klinikën e Pediatrisë së Qendrës Klinike Universitare të Kosovës,...

Për ne

Çka ofron QKUK?

Qendra Klinike Universitare e Kosovës ofron shërbime shëndetësore të nivelit terciar për të gjithë banorët e Republikës së Kosovës dhe për pacientët e tjerë që kanë probleme apo shqetësime shëndetësore. Përveç pjesës shëndetësore, në QKUK zhvillohet edhe pjesa arsimore dhe ajo shkencore, pra QKUK kryen tri funksione, pjesën shëndetësore, përmes trajtimit të pacientëve, pjesën arsimore apo përgatitjen praktike të studentëve të Fakultetit të Mjekësisë, dhe pjesën shkencore, përmes punimeve të ndryshme shkencore.